Ф'юрі здивував напередодні бою з Усиком: Це тут взагалі нічого не означає

Ф'юрі здивував напередодні бою з Усиком: Це тут взагалі нічого не означаєБританський супертяж Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) готується до найважливішого бою в кар'єрі.

18 травня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) він зустрінеться з об'єднаним чемпіоном дивізіону українцем Олександром Усиком (21-0, 14 КО). У цьому бою визначиться перший абсолютний чемпіон хевівейту з 1999 року.

В інтерв'ю Frank Warren's Queensberry Promotions Ф'юрі заявив, що перевага в антропометрії не дасть йому в ніч бою практично нічого.

«Це тут взагалі нічого не означає. Цей бій не зводиться до того, що "він більший" або "він менший". Думаю, що переможе той, хто більше прагне перемоги. Якщо він хоче перемогти сильніше, ніж я хочу, тоді він переможе. Якщо я хотітиму цього сильніше, то перемога дістанеться мені. У будь-якому випадку ми подаруємо справжнє свято.

Ми обидва талановиті. У нас обох є сильні сторони та слабкі сторони. Ми обоє хочемо перемогти. Подивимося, чиє бажання сильніше. Поважаю Усіка та його кар'єру. У нього близько 350 боїв у хевівейті. Це не якийсь лівий мужик із 14 боями за спиною та 11 перемогами. Він реально крутий. Як Евандер Холіфілд (гра слів: Real Deal - прізвисько Холіфілда)».

Ф'юрі натякає на те, що Усику цілком під силу повторити досягнення Евандера — єдиного в історії бійця, який ставав абсолютним чемпіоном світу в крузервейті та хевівейті. Саме Холіфілд брав участь в останньому в історії дивізіону поєдинку за звання абсолюту - поступився за очками британцю Ленноксу Льюїсу. 


Читайте також: Ф'юрі: Недооцінювати Усика може хіба що якийсь лох

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне