Уайт про бій Ф'юрі-Усік: Все залежатиме від того, хто більше хоче перемогти

Уайт про бій Ф'юрі-Усік: Все залежатиме від того, хто більше хоче перемогтиБританський суперваговик Ділліан Уайт (30-3, 20 КО) претендував на чемпіонський титул, але програв нокаутом співвітчизнику Тайсону Фьюрі (34-0-1, 24 КО). Це сталося у квітні 2022 року.

Попереду у чемпіона WBC Ф'юрі мегафайт із володарем усіх інших поясів дивізіону українцем Олександром Усиком (21-0, 14 КО). Бій мав відбутися у лютому, але подію довелося перенести через травму у Тайсона — отримав розтин під час спарингу.

Ділліан Уайт: «Важко назвати фаворита або зробити прогноз. Дуже складно вибрати. Адже ви легко назбираєте аргументи і на користь одного, і на користь іншого. Це і є класичне протистояння, в якому шанси на перемогу 50/50. 

Все залежатиме від того, хто з них хоче перемогти. Від того, хто краще та правильніше проведе підготовку до бою».

У жовтні Ф'юрі мало не влетів нокаутом дебютанту боксу зірці ММА Френсісу Нганну з Камеруну. Але Уайт пропонує не поспішати з висновками: «У цьому весь Фьюрі. Йому потрібен справжній бій, щоб він зібрався і привів себе до ладу. Але у справжніх боях він інший. Він прокидається. Не чекайте, що він готуватиметься до Усика так само, як готувався до Нганну. Згадайте, що коли скасували бій з Усиком, то виявилося, що Ф'юрі у чудовій формі».

Нагадаємо, поєдинок Усік - Ф'юрі відбудеться 18 травня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.


 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне