Ф'юрі: Недооцінювати Усика може хіба що якийсь лох

Ф'юрі розповів, як пройде його бій з Усиком18 травня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбудеться один з найочікуваніших поєдинків року, в якому визначиться абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі.  

У очній сутичці зійдуться небиті володарі всіх поясів хевівейту — українець Олександр Усік (21-0, 14 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

Напередодні бою в інтерв’ю YouTube-каналу Frank Warren's Queensberry Promotions Ф’юрі розповів, як пройде його бій з Усиком.

«Що відбудеться після стартового гонгу? Ви побачите, як кролик (Усік) починає тікати. Біжи, кролик, біжи! А я буду – бах-бах-бах! Я буду тим чуваком, який хоче поласувати пирогом зі свіжою кролятиною.

Але все може статися й інакше. Він цілком може розпочати бій агресивно, першим номером. Хто знає, що станеться у рингу? Це бокс. З'ясуємо 18 травня. Не пропустіть».

За словами Ф'юрі, «Усик — той ще бандит. Недооцінювати Усика може хіба що якийсь лох. Тож я реально важко готуюся до цього бою. Роблю все, що в моїх силах. Я поважаю Усика як мужика. Поважаю його досягнення, його кар'єру — олімпійський чемпіон, абсолют у важкій вазі, об'єднаний чемпіон у надважкій вазі. Інакше ніяк. Ви повинні шанувати такі досягнення. У мене справжній важкий бій. І я з нетерпінням чекаю на цей виклик».  

Ф'юрі віддає належне «роботі ніг, боксерській майстерності, техніці Усика. Він уже довів, що здатний з усім цим протистояти величезним супертяжам, адже він побив Ентоні Джошуа та Деніела Дюбуа. Мені доведеться зустрітися з елітним бійцем».


Читайте також: Уоррен розповів про форму Ф'юрі перед боєм з Усиком

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне