Шейн Макгуиган: Якщо плануєш просто донести один удар проти Усика – ти дурень

Шейн Макгуиган: Якщо плануєш просто донести один удар проти Усика – ти дуреньСин колишнього чемпіона світу з Ірландії Баррі Макґуїґана, тренер з боксу із Великобританії Шейн Макґуїган в інтерв'ю для місцевих ЗМІ прокоментувати слова свого батька, який поставив під сумнів елітний статус чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) перед поєдинком проти об'єднаного чемпіона з України Олександра Усика (21-0, 14 КО).

Шейн висловив думку щодо цього і назвав свого фаворита на бій 18 травня.

— Мені дуже цікаво дізнатися, чи ви згодні з думкою вашого батька? Ваш батько поставив під сумнів елітний статус Ф'юрі. Він написав у своїй колонці, що Тайсон має одну перемогу над елітним Кличком, але Уайлдер — це не елітний боєць. Отже, його резюме не таке, яким його представляли. Ви також думаєте про Тайсона Ф'юрі, що його резюме втратило цінність у спорті?

— У батька своя думка, у нього своє бачення речей. Він залучений до боксу набагато довше, ніж я. Думаю, важко сперечатися, що Ф'юрі — чудовий боєць. Він увійде в історію, як більшість чемпіонів у суперважкому дивізіоні увійшли до неї, але я вважаю, що йому потрібна ще одна величезна перемога. Якщо він переможе Усика, тоді я думаю, ми маємо віддати йому належне.

— Коли я бачив Тайсона на прес-конференції, він виглядав дуже струнким і з дуже гарною фізичною формою. Ми знаємо, що (тренер) Шугар Хілл хоче нокаута, і, можливо, йому не потрібно боксувати з ним, а натиснути на передню ногу і шукати нокаут?

— Ти ніколи не зробиш нокаут проти Усика. Якщо ти плануєш просто донести один удар проти Усика – ти дурень! Він має мішок фінтів. Шлях, щоб дістатися до нього – це сталість.  
Протягом раундів потрібно викидати безліч ударів, поставити Усика на лінію вогню великими ударами і бути сміливим, щоб пресингувати його, а не відсиджуватися в очікуванні одного удару.
Подивіться на Деніела Дюбуа. Він же чудовий панчер, він же чудово комбінує, але Усик це все прибрав. Джошуа — чудовий панчер, і він зробив те саме з Джошуа.
Ти не можеш просто надіятись на один удар проти нього, тобі потрібно кидати більше ударів. Ф'юрі вже робив це кілька разів. Я знаю, що Стів Каннінгхем — і близько не Усик, але він все ж таки зробив це з ним, він порушив хід поєдинку, дав волю рукам, викидав комбінації проти дрібнішого бійця. Ось напрям, у якому він має битися.

- Джордж Гроувз вважає, що час тут не на боці Тайсона Ф'юрі, а буде проти нього. Ви вважаєте, час Ф'юрі закінчиться в цьому бою, і Усик переможе?

— Я вважаю, що це близький бій. Я думаю, що цей бій може скластися по-різному. Я починаю схилятися більше у бік Усика. Я вірю, що він краще розвинув свій атлетизм упродовж цих років. І як я казав, не можна покладатися на один удар у бою проти Усика. У нього валом хитрощів і я думаю, він зможе забрати в скарбничку багато раундів, а його атлетизм може дозволити йому забирати близькі раунди в останні 20-30 секунд. Я не буду здивований у жодному разі.
Не думаю, що вони можуть потрясти одне одного. Я думаю, це буде один із найбільш видовищних боїв для шанувальників боксу. Люди з боксу будуть у передчутті цієї шахової партії та поєдинок таким і буде.

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне