Эдди Хирн отреагировал на планы Джошуа насчет следующего боя

Эдди Хирн отреагировал на планы Джошуа насчет следующего бояЕдді Хірн, промоутер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, прокоментував слова свого бійця про те, що він планує провести наступний поєдинок у вересні на «Уемблі» проти когось із переможців боїв Деонтей УайлдерЧжан Чжилей та Філіп Хргович – Даніель Дюбуа

«Чесно кажучи, може статися все що завгодно, - сказав Хірн в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Social. - Було багато розмов. Ми знаємо, що кард Riyadh Season заброньований у Лос-Анджелесі на 3 серпня. І також є можливість, що у вересні відбудеться вечір боксу на «Уемблі». Отже, нічого не закріплено, але якщо цей кард відбудеться, то я впевнений, що є хороші шанси на виступ у ньому Ей Джея. 

Проти кого він битиметься? Я не знаю. Спочатку подивимося, що станеться 18 травня. Це великий вечір боксу, за яким усі стежать, щоб побачити, хто переможе у бою Ф'юрі – Усик. Потім у нас є бої Уайлдер – Чжилей та Хргович – Дюбуа. Подивимося ще, що станеться з титулом IBF. Але буквально може статися все що завгодно».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне