Едді Хірн: Буде важко організувати реванш Усика та Ф'юрі

Едді Хірн: Буде важко організувати реванш Усика та Ф'юріЧерговий поєдинок екс-чемпіона світу в суперважкій вазі британця Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) відбудеться наприкінці літа або початку осені, а його суперник з високою ймовірністю визначиться в одному з двох протистоянь, що наближаються. 

Про це розповів промоутер Ей Джея Едді Хірн.  

«Факт у тому, що він мав чотири поєдинки за 11 місяців, а це великий обсяг тренувальної роботи, — зазначив Хірн. — Кожен тренувальний табір триває 10 тижнів, тобто він провів 40 тижнів (тренувань) протягом 11 місяців. Сам він, ймовірно, хотів би битися вже в липні, але я думаю, ймовірніше повернення у серпні чи вересні».

«У нас була зустріч з Його Превосходительством (Туркі Аль аш-Шейхом), і вони хочуть дочекатися і побачити, що відбудеться 18 травня (у бою за звання абсолютного чемпіона між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі), – каже Едді. — Я думаю, буде важко організувати реванш між Усіком та Ф'юрі. Якщо Ф'юрі переможе, попит на його бій із Джошуа просто вийде з-під контролю. Але нам відомо, що угода у них на два поєдинки».

«Можливо, (наступним суперником Джошуа стане) переможець бою Хргович-Дюбуа (1 червня) або переможець бою Ф'юрі-Усік. Насправді, зараз мета — битися за титул чемпіона світу. Це справді те, що він хоче зробити», — підкреслив промоутер.

Нагадаємо, цього року Ентоні виступив 8 березня і за два раунди впорався з Френсісом Нганну.

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне