Алі Башир назвав головну проблему Девіна Хейні

Алі Башир назвав головну проблему Девіна ХейніКолишній наставник об'єднаного чемпіона суперважкої ваги українця Олександра Усика Джеймс Алі Башир в інтерв'ю для популярного британського YouTube-каналу про бокс  назвав головну причину поразки Девіна Хейні у поєдинку проти Райана Гарсії.

 «Я вважаю, що сучасний бокс повністю провалюється. Бо Хейні був там із своїм батьком. У нас так багато батьків, які взаємодіють із боксом на високому рівні, які кажуть: “Ось я – тренер”. Я вважаю, Хейні припустився великої помилки, маючи в кутку свого батька як ведучого гуру.

Його батько нічого не знайшов проти лівого хука. Девін постійно пропускав лівий хук, а це те, до чого вони готувалися під час тренувального табору усі тижні до поєдинку. І що сталося? У перші десять секунд він пропускає лівий хук!
Є ж способи уникнути нього, але потрібно практикуватися, потрібно готуватися до цього.  

Я вважаю рефері допоміг Хейні у бою. Моя думка - Хейні був у нокдауні п'ять разів. Коли Гарсія вдарив його і послав у нокдаун, рефері зняв очко. Гарсія каже: “Хлопець продовжує мене тримати, а ти нічого не робиш. Отже, я заряджу в нього і відчеплю від себе”. І рефері сказав: Ні, це не нокдаун. Але я думаю, це був нокдаун, тому що Хейні надто багато тримав, а рефері навіть не зняв очко за цю справу.

Сьогодні люди мають синів, які боксують, і вони вирішують бути головними тренерами. Вони просто вкорочують кар'єри синів, втручаючись у спорт як тренери.

Не думаю, що вага була фактором у бою, бо Хейні сам набирає чимало. Гарсія був на кілька фунтів важчим на зважуванні, але Хейні — великий хлопець. На поєдинок Хейні, швидше за все, роздувся до 68 кг, тож я б так не стверджував. Його побили! І його батько в кутку не зміг дати йому вихід із ситуації, він не вигадав плану.

Найкраща річ для Хейні зараз — інвестувати не в тренера, а в учителя, бо все ще не пізно змінитися. Кожен намагається емулювати Флойда Мейвезера, але ти не можеш це зробити. Флойд був неперевершеним професіоналам, екстремально-технічним бійцем. Ти не можеш просто скопіювати тренування Флойда і вважати, що ти будеш у безпеці. Ні, так воно не працює».

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне