Райан Гарсія переміг Девіна Хейні, але не став чемпіоном світу

Райан Гарсія переміг Девіна Хейні, але не став чемпіоном світу

Фото: Cris Esqueda / Golden Boy Promotions

На арені Barclays Center у Нью-Йорку, США пройшов вечір боксу від промоутерської компанії Golden Boy Promotions, у головній події якого чемпіона світу за версією WBC у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) американець Девін Хейні (31-1, 15 КО) сенсаційно програв співвітчизнику Райану Гарії 25-1, 20 КО).


Зі старту бою Райан зайняв центр рингу, почавши ганяти чемпіона по кутах. Гарсія викидав серії, роблячи акцент на лівий хук. В один із моментів Райан зміг хитнути Хейні, після чого кинувся реалізовувати момент, але Девін входив у клінч, отримавши час на відновлення.


У другій трихвилинці Девін почав шукати можливість вийти на свою дистанцію, але Райан непогано рухався і уникав атак, за винятком кількох моментів. При цьому Гарсія не збирався віддавати перевагу отриману в першому раунді, намагався пресингувати і працювати серійно, в результаті стало більше клінчів, а рефері частіше почав вносити свої корективи до рингу.


У третьому раунді чемпіон зміг повернути борг своєму опоненту, пробивши лівий хук. Гарсія удар відчув, але не був дуже вражений. З 4-ї трихвилинки вже Девін у центрі рингу, а Райан обтирає спиною канати. Схоже, що чемпіон знайшов свою дистанцію, б'є на вибір, проводить обдумані атаки. Гарсія повністю сконцентрований на захисті, зрідка викидаючи поодинокі удари.  


На старті шостого раунду Гарсія спробував змінити ситуацію, провівши низку гострих атак, але потім знову віддав ініціативу.


У сьомому раунді Раян пробиває гострі двійки, а також підключає лівий хук. Після однієї з таких комбінацій Хейні опинився на канвасі. Він почав клінчувати, не даючи опоненту розвинути успіх. Гарсія вдарив після зупинки рефері та отримав штраф.


Після перерви Девін відновився і намагається надолужити втрачене, але Райан непогано захищається, хоч і став менше рухатися на ногах. В результаті бій став в'язким, бійці завжди в клінчі. Хейні не соромиться брудних прийомів, приділяє багато уваги ниркам суперника, коли той перекривається блоком і повертається боком.


10-й раунд розпочався з чергового нокдауну, чемпіон знову на підлозі, а під кінець трихвилинки важко втримався на ногах. 11-й раунд, Хейні знову п'ятою точкою на настилі. Девіну потрібен тільки нокаут, щоб уникнути поразки.


У фінальній трихвилинці Гарсія впевнено йшов до перемоги, тролив опонента.


В підсумку Райан Гарсія переміг Девіна Хейні рішенням більшості суддів із рахунком 112-112 114-110 115-109.


Слід зазначити, що попри перемогу, Гарсія не став чемпіоном світу, оскільки провалив зважування.


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне