Артур Бетербієв достроково переміг Каллума Сміта

Артур Бетербієв достроково переміг Каллума СмітаФото: Boxingscene

На арені Videotron Centre у Квебеку (Канада) пройшов вечір боксу від промоутерської компанії Top Rank, у головній події якого зустрілися чемпіон світу за версіями WBC, WBO та IBF у напівважкій вазі канадець Артур Бетербієв та обов'язковий претендент на титул WBC британець Каллум Сміт.


Зі старту Бетербієв швидко скорочував дистанцію за рахунок джеба та ударів по корпусу, затискав британця біля канатів, після чого завдавав важких ударів. Сміт перекривався блоком, і здавалося, що змирився з поразкою, але все ж таки зміг зібратися і відігнати опонента в центр рингу і навіть провів кілька непоганих атак.


З наступної трихвилинки претендент зміг вирівняти ситуацію, але Бетербієв продовжував пресингувати британця і з третього раунду його удари все частіше досягали цілі. Сміт намагався зловити чемпіона лівим хуком або пробивав правий бічний з дистанції. Всі ці удари проходили повз ціль, при цьому Бетербієв вдало контратакувави. Внаслідок чого у Каллума з'явилися перші синці на обличчі вже у третьому раунді.


У четвертій трихвилинці у Сміта почався справжні проблеми. Чемпіон затискав його біля канатів і завдав великої кількості ударів.


Наступний раунд британець був активним, атакував, працював поверхами, але також і йому періодично прилітало.


У сьомій трихвилинці Каллум нарвався на короткий правий. Британця повело і чемпіон кинувся дотискати момент. Після кількох ударів Сміт опинився на настилі. Після відліку ситуація повторилася тож рефері зупинив поєдинок.


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне