Джермейн Франклін розповів свою версію сварки з Ентоні Джошуа після їхнього бою

Джермейн Франклін розповів свою версію сварки з Ентоні Джошуа після їхнього боюАмериканський суперважкоатлет Джермейн Франклін розповіла свою версію інциденту з британцем Ентоні Джошуа після їх бою. За словами Франкліна, після фінального гонгу вони з "Ей Джеєм" перекинулися кількома словами, після чого американець рушив у бік суперника, оскільки хотів підійти в кут опонента, але Джошуа сприйняв це агресивно.  

«Ентоні сказав, що це було у стані ефекту, але ми всі бійці. Я розумію, що під час бою ми всі на зводі, але після поєдинку він все ще намагався щось пред'явити.  

Ми обмінялися кількома словами, але насправді я намагався пройти в його кут, щоб потиснути руку його команді, але він обернувся і, намагаючись вдавати з себе мачо і таке інше. В результаті все загострилося, але це бокс. Ми всі тут готові до війни.

Я не хочу багато говорити про цей інцидент, але все дійсно могло перерости в бійку, бо я вмію за себе постояти. Я просто дуже радий, що нас розтягли ще до того, як усе почалося.

Спочатку я його толком не чув, але Джошуа продовжував нести якусь нісенітницю, чіпляючись за слова якими ми перекидалися під час бою. Після того, як я зрозумів, що він каже, то відреагував на це. Я думав, що він хоче зробити те саме, що і я - подякувати моїй команді, але виявилося, що ні. Він продовжував нести якусь нісенітницю», - поділився Франклін.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне