Спаринг-партнер Усика та Ф'юрі назвав фаворита їхнього поєдинку

Спаринг-партнер Усика та Ф'юрі назвав фаворита їхнього поєдинкуДжордан Томпсон, колишній спаринг-партнер Тайсона Ф'юрі та Олександра Усика, поділився своєю думкою щодо майбутнього поєдинку між цими бійцями.

За словами Томпсона, обидва дуже талановиті боксери, але Фюрі має одну особливість, він вміє добре пристосовуватися до своїх суперників.

«Зустрінуться два великі таланти. Ось чому всі обговорюють цей бій, - цитує Томпсона Talksport. - У чоловіків багато спільного. IQ – це дуже розумні бійці. Хлопці завжди розслаблені та стримані. Також треба відзначити їхню роботу ніг, але головне, що вони вміють ударити і не пропустити у відповідь.

Ф'юрі може змусити вас робити те, що він хоче. Це щось особливе. У нього на кожну дію суперника є свій метод і знову ж таки він дуже, дуже легко пристосовується.

Щодо Усика, то ми всі знаємо, що він феноменальний. Дуже гарний тактик та відмінний боксер. Але Ф'юрі, щоб перед ним не стояло, він пристосується до цього. Він придумає щось, щоб здобути перемогу», - сказав Томпсон.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне