МакГіган назвав головну проблему сучасного боксу: Ось чому ми отримуємо бій Ф'юрі-Пол, а не Ф'юрі - Усик

МакГіган назвав головну проблему сучасного боксу: Ось чому ми отримуємо бій Ф'юрі-Пол, а не Ф'юрі - УсикВідомий тренер Баррі МакГіган розкритикував нинішню систему організації поєдинків у професійному боксі. За словами тренера, зараз боксери б'ються заради грошей, а не слави і саме тому фанати отримують поєдинки рівня Томмі Ф'юріДжейк Пол, а не протистояння між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком.

«Жадібність продовжує заважати великому спорту. Саме з цієї причини публіка не може побачити поєдинки, яких хоче. Два найкращі хлопці йдуть своєю дорогою, а бокс - знову у програші.

Велике розчарування, що Ф'юрі та Усик не можуть впоратися. Обидва хлопці вважають себе головною пам'яткою у своєму дивізіоні, тому впевнені, що заслуговують на більше.

Усик вимагає більше, ніж Ф'юрі може дати. Вони можуть обійти це, якщо будуть розсудливими. Проблема боксу в тому, що немає структури, що об'єднує, або авторитетної особистості, які могли б робити поєдинки між кращими бійцями.

Боксери зараз б'ються лише заради грошей і намагаються їх заробити з найменшим ризиком. Зрештою фанати отримують бій Ф'юрі проти Пола, а не Ф'юрі проти Усика», - сказав тренер.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне