Богачук: Цзю програв Фундорі не через розсічення

Богачук: Цзю програв Фундорі не через розсіченняУкраїнський нокаутер першої середньої ваги (до 69,9 кг) Сергій Богачук (24-1, 23 КО) в інтерв'ю vRINGe розібрав головний бій минулого вікенду — перемогу американця Себастьяна Фундори (21-1-1, 13 КО) над австралійцем Тімом Цзю (24-1, 17 КО).  

Бій пройшов у ліміті першої середньої ваги, на кону були титули за версіями WBC та WBO.

Фундор був явним андердогом на думку букмекерів, але Богачук попереджав до бою, що перемога буде за американцем. Незважаючи на це, Сергія вразив перформанс екс-спарингера.

«У цьому бою Фундор почав більше використовувати свою антропометрію. Якщо раніше він найчастіше ліз на ближню дистанцію, то зараз у нього пішли серіями джеби. Там можна було б віддавати йому перемогу лише через джеби. Цзю махнув - не влучив. У відповідь прилетіло – тик-тик-тик. Або навіть якщо влучив одним. Все одно у відповідь прилетіло три. Якби Фундорі ще трохи більше швидкості ... »

Богачук не згоден з тим, що Цзю програв бій через розсічення. 

«Багато хто так вважає. А я вважаю, що якби січки не було, то малюнок бою не сильно змінився б. Зрозуміло, не було б стільки крові. Можливо, Цзю був би точнішим. Але не так, щоби був зовсім інший бій.

Справа в тому, що Цзю вибрав неправильну тактику. Він не панчер. Це чудовий серійний боєць. Гарний пресингер. Але не панчер. Він не з тих, хто влучив один раз і переміг. А з Фундорою він саме це й робив – заряджався на один удар».

Богачук також виступив у рамках шоу Цзю vs Фундора — впевнено побив одноголосним рішенням суддів американця Брайана Мендосу (22-4, 16 КО) та став тимчасовим чемпіоном WBC у першій середній вазі (до 69,9 кг).

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне