Костя Цзю прокоментував поразку сина від Фундори: Він не програв бій, але він його і не виграв

Костя Цзю прокоментував поразку сина від Фундори: Він не програв бій, але він його і не вигравКолишній абсолютний чемпіон світу у першій напівсередній вазі Костя Цзю висловився про поразку свого старшого сина Тіма Цзю (24-1, 17 КО) у поєдинку проти американця Себастьяна Фундори (21-1-1, 13 КО).

Цзю-старший визнав, що Тім не напрацював на перемогу у цьому протистоянні, і пообіцяв, що його син повернеться сильніше.

«Він не програв бій, але він його і не виграв. Недостатньо роботи було зроблено, щоби ніхто не сумнівався. Вигравати на чужій території потрібно переконливіше. Дуже сподіваюся, що буде проведено велику роботу, щоб зрозуміти, чому так сталося. Потрібно знайти причину.
Але розсічення вплинуло дуже сильно. Кров повністю заплющила очі, він нічого не бачив, а це дуже складно. У мене кілька разів було таке – ти просто нічого не бачиш. Маленька крапелька крові затьмарює очі повністю.
Супернику потрібно віддати належне, він добре відпрацював у цей момент. Повернемося сильніше! - сказав Цзю «Спорт-Експрес».

Нагадаємо, 30 березня Цзю програв Фундорі роздільним рішенням суддів (116-112, 113-115, 112-116). На кону бою були титули чемпіона світу за версіями WBO (Цзю) та WBC (вакантний) у першій середній вазі. Бій проходивbox на T-Mobile Arena в Лас-Вегасе, штат Невада, США.


 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне