Красюк прокоментував чутки про відмову Ф'юрі від бою з Усиком

Красюк прокоментував чутки про відмову Ф'юрі від бою з УсикомПромоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усіка Олександр Красюк висловився про зняття Тайсона Ф'юрі з бою проти його підопічного.

«Багато хто думає, що Ф'юрі завжди шукав спосіб знятися з бою. Якщо ви запитаєте мене особисто, то я вважаю, що Тайсон не боїться Усика, але дуже боїться програти. Я не можу звинувачувати його за те, що він навмисне отримав січку. Відбутися може все, що завгодно. Ми багато разів бачили, як за пару днів до поєдинку його доводилося скасовувати, бо боєць хворів, травмувався, з ним чи його рідними щось діялося. Таке трапляється у боксі, це нормально. Погано, коли це відбувається періодично.

Усик страждає, старанно працює у тренувальному таборі, а потім бій скасовується через дурну причину. Добре, цього разу причина не дурна, тож її можна виправдати. Ніхто не знає, як це сталося. Ми бачили відео. Багато катменів сумніваються, що цей спаринг став причиною розсічення. Але це просто чутки», - сказав Красюк у прямому ефірі на Instagram.

Нагадаємо, що бій Усика проти Ф'юрі було скасовано через розсічення, яке Тайсон отримав у спарингу з Агроном Смакічі.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне