Белью висловився про фізичну форму Фьюрі у майбутньому бою з Усиком

Белью висловився про фізичну форму Фьюрі у майбутньому бою з УсикомКолишній чемпіон світу у першій важкій вазі британець Тоні Белью зізнався, що не вірить у спад кондицій співвітчизника Тайсона Ф'юрі. Тоні не сумнівається, що Тайсон буде у найкращій своїй формі у кар'єрі під час поєдинку за безперечний титул у надважкому дивізіоні проти українця Олександра Усика.

«Я все ще думаю, що Тайсон просто випустив з уваги Френсіса Нганну. Давайте будемо чесними, це був своєрідний цирк. Ф'юрі просто захопився всім цим. Нині він у чудовій формі. Так, він був в останньому бою на настилі, як і в багатьох інших, але Тайсон розуміє, що стоїть на кону бою з Олександром Усиком.

Ф'юрі розуміє, що може стати першим абсолютним чемпіоном світу з часів Леннокса Льюїса, коли він побив Евандера Холіфілда. Тому Тайсон усвідомлює масштаб цієї події та підготується відповідним чином. Він буде готовий до бою 18 травня, тому що у разі перемоги по праву займе місце серед найвидатніших бійців усіх часів», - сказав Белью.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне