Джейк Пол: Хочу відчути на собі ударну міць Майка Тайсона

Джейк Пол: Хочу прочувствовать на себе ударную мощь Майка ТайсонаУ липні в Арлінгтоні (США) у головній події івента популярний американський ютубер Джейк Пол битиметься з віковою легендою хевівету співвітчизником Майком Тайсоном.

У своєму YouTube-подкасті Пол розповів, що саме його мотивує у майбутньому поєдинку.

«Я зараз роблю саме це – намагаюся відкусити більше, ніж можу прожувати. Адже однозначно саме Майк — мій найжорсткіший, найлютіший, найсильніший суперник у кар'єрі. Не дивіться на вік. Будь-хто вам скаже, що ударна міць - це те, що зникає у бійця останнім. Цей бій настільки нереальний, настільки сюрреалістичний, що я досі не можу в нього повірити.

Хочу відчути на собі ударну міць Майка Тайсона. Майк, бро, я не жартую. Реально цього хочу. Я хочу зрозуміти, твоя ударна міць — це правда чи лише одна з боксерських легенд.

Відразу попереджаю, що в мене чавунне підборіддя. І це люди можуть підтвердити. Я вмію тримати удари. Думаю, люди недооцінюють цю якість у мені. Я схвильований. Я з нетерпінням чекаю на бой. Чекаю на той момент, коли ми опинимося з ним в одному рингу. Чекаю на той момент, коли ми зійдемося з ним смертельними поглядами».

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне