Майк Тайсон назвав бійця, який стане легендою

Майк Тайсон назвав бійця, який стане легендоюСелебріті у світі боксу і поза ним Майк Тайсон вважає, що його співвітчизник, легковаговик Джервонта «Tank» Девіс (28-0, 26 КО), швидше за все закінчить кар'єру з легендарним статусом. Таке припущення він зробив в інтерв'ю TMZ.

«Танк – чудовий боєць. Він теж стане легендою, якщо продовжить виступати, - сказав Майкл. — Можливо, він навіть зараз уже найкращий».

28-річний Девіс раніше у січні бився проти домініканця Ектора Луїса Гарсії і після конкурентного бою забив його у 8-му раунді.

15 квітня Джервонта має намір побитися з американцем з іншого кінця США Райаном Гарсією (23-0, 19 КО), але промоутер Де Ла Хойя поставив ультиматум.

Промоутер пригрозив відмовою від мегафайту, якщо документів на бій, запланований на 15 квітня в Лас-Вегасі (США), не буде в його офісі до 16 січня.

«Контракту я не маю, крайній термін для мене — це понеділок, після чого я рухаюся далі», — написав де Ла Хойа у Twitter

Босс Showtime Sports Стивен Эспіноса відреагував на ультиматум. «Ми найчастіше підписуємо документи за тиждень до бою. Я не стверджую, що контракти ніколи не підписуються набагато раніше. Але немає нічого підозрілого у тому, щоб підписати папери безпосередньо перед початком події. Еспіноса вважає, що «підпис під контрактами — це лише формальність. А про умови бою домовляються заздалегідь.

Тому якщо ви мене питаєте про те, чи існує підписаний контракт на бій Девіса та Гарсії, то я вам відповім — ні. Але якщо питання в тому, чи ми домовилися про всі деталі угоди, то моя відповідь вам — так, домовилися. Чи всі ознайомилися з умовами та дали своє добро? Абсолютно всі!"

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне