Контракт на бій Альварес-Мунгіа містить рідкісну для Канело умову

Контракт на бій Альварес-Мунгіа містить рідкісну для Канело умову4 травня у Лас-Вегасі (США) відбудеться вечір боксу, головною подією якого стане поєдинок абсолютного чемпіона суперсередньої ваги (до 76,2 кг) мексиканця Канело Альвареса (60-2-2, 39 КО) та його непереможеного співвітчизника Хайме Мунгії (43) -0, 34 КО).

Співпромоутер Мунгії Фернандо Бельтран розповів, що в контракті на бій міститься пункт про обов'язковий матч-реванш у разі поразки Канело - якщо відбудеться апсет, повторний поєдинок відбудеться у вересні.

Це звичайна практика для великих поєдинків у профібоксі, але якщо вірити тренеру та менеджеру Канело Едді Рейносо, це лише третій подібний випадок у кар'єрі його підопічного — раніше реванші були передбачені лише у контрактах на бої Альвареса проти Флойда Мейвезера-молодшого у 2013 році та Хуліо Сесара Чавеса у 2017 році.

Якщо у випадку з Мейвезером, який диктував умови молодому супернику, все зрозуміло, то навіщо Альваресу був такий пункт із безпросвітним аутсайдером Чавесом, залишається лише гадати. Можливо, справа в національній приналежності - Хуліо Сесар був останнім мексиканцем, з яким Канело бився до Мунгії. 


Канело вимагає 200 млн. USD за бій з Бенавідесом

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне