Ділліан Уайт: У мене закінчується час, я просто хочу битися

Ділліан Уайт: У мене закінчується час, я просто хочу битисяУ рамках вечора боксу в Ірландії колишній претендент на титул чемпіона світу в суперважкій вазі британець Ділліан Уайт (30-3, 20 КО) повернувся на ринг, виступивши вперше з листопада 2022 року та після зняття звинувачень у вживанні допінгу.

35-річний Уайт провів у рингу 3 раунди, після яких його 36-річний суперник із Німеччини Крістіан Хаммер відмовився від продовження.

«Він просто здався, але що я можу вдіяти? Я пройшов через пекло та пітьму, тому всередині мене було багато стримуваного розчарування та агресії, що забавно, оскільки у тренувальному таборі все було спокійно. Якоїсь миті це мало вийти назовні, така моя натура.

Загалом добре повернутися на ринг та знову взятися за роботу. Очевидно, Хаммер вийшов махатись, а потім пітбуль у мені просто вкусив мене, я став поспішати і робити дурні помилки, але неважливо».

За словами британця, він не збирається сидіти без діла, оскільки вік уже підтискає: «Я не знаю, де і коли буде наступний бій, мені все одно. Де з'явиться варіант, туди я і вирушу битися, щоб бути зайнятим. У мене закінчується час. Я не молодшаю. Я не знаю, що буде далі, я просто хочу битися. Подивимося, що станеться».



 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне