Президент WBC захищає місце Френсіса Нганну у Топ-10 рейтингу

Президент WBC захищає місце Френсіса Нганну у Топ-10 рейтингу

Фото: Boxingscene

Президент WBC Маурісіо Сулейман вважає, що, незважаючи на рекорд 0-2 у професійному боксі, камерунець Френсіс Нганну гідний перебувати в Топ-10 рейтингу суперважкого дивізіону.

«На 100 відсотків було правильним рішення включити Френсіса Нганну до Топ-10 рейтингу. Ми це зробили лише на основі фактов, незважаючи на те, що всі критикували WBC, мене та рейтинговий комітет. Завдяки цьому став можливим бій з Ентоні Джошуа, але ніхто нічого з цього приводу не сказав. Таке рішення було ухвалено не через популярність Френсіса, ми не можемо це контролювати. Ми керувалися фактами, правилами і рейтинг Нганну повністю відповідав правилам WBC.

Зараз ніхто нічого не говорить, тому що Нганну дуже популярний, незважаючи на те, що Джошуа нокаутував його у двох раундах. Фрейзер був розбитий Форманом за два раунди. Чи робить це Фрейзера поганим бійцем, який не мав стати чемпіоном після перемоги над Алі?

Нганну був близьким до перемоги над Тайсоном Ф'юрі, відправив його в нокдаун. Він програв близьким роздільним рішенням. Джошуа в їх бою, виглядав чудово, тому претендує, щоб зайняти перше місце у рейтингу. Можу сказати, що я підтримую цей рейтинг Френсіса. Наразі складається рейтинг за цей місяць. Подивимося, на яке місце Комітет поставить Нганну», - сказав Сулейман.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне