Ф'юрі принизив Нганну перед боєм з Джошуа: Чи може він боксувати? Не дуже

https://www.sportonline.ua/boxing/70917-frensis-nganu-perevazhiv-entoni-dzhoshua.htmlЧемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) заявив, що не вірить у перемогу свого екс-суперника Френсіса Нганну (0-1) у бою проти Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО) ).

«Звичайно ж, я очікую, що Джошуа переможе. Адже він боксер, чи не так? Колишній дворазовий чемпіон світу. Я взагалі не орієнтувався б на мій бій з Нганну. Це два абсолютно різні поєдинки, і стилі роблять бої. Я не показав гарного виступу. Як ми всі знаємо, це був шматок дерми. Я не жаліюсь. У житті відбувається різне, і тобі треба з цим змиритися.

Я не можу сидіти тут сьогодні і, поклавши руку на серце, говорити, хороший Нганну чи ні. Я знаю лише, що він старий жорсткий хлопець, бо я влучав по ньому добрими та чистими ударами. Я навіть смачно заїхав йому правим ліктем, а він жодного разу й оком не моргнув. Отже, Нганну - жорсткий чувак. Це те, що я можу сказати. А ще він — міцний старий хлопець. Але чи може він боксувати? Не особливо», - сказав Ф'юрі.  

Нагадаємо, що Джошуа та Нганну проведуть поєдинок 8 березня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. 


Нгану переважив Джошуа, Чжилеї важче Паркера на 20 кг (Відео, Фото)

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне