Олександр Гвоздик назвав фаворита мегафайту Усік - Ф'юрі

Гвоздик назвав фаворита мегафайту Усік - Ф'юріІменитий український напівваговик Олександр Гвоздик (20-1, 16 КО) поділився своїми очікуваннями від майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між Олександром Усиком (24-0, 14 КО) та Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).
Гвоздик заявив, що зараз бачить невеликим фаворитом цього протистояння українського боксера.

«Я так скажу. Як тільки Усик перейшов у хевівейт, а Ф'юрі приблизно в цей же час побив Уайлдера, мені здавалося, що Сашку буде дуже складно. І навіть більше. Тоді я не бачив, як взагалі він може перемогти Ф'юрі. А зараз я навіть трохи більше схиляюся на користь Усика, десь 60/40, бо я знаю, як він працює, і тому що я бачу, що в той же час з Ф'юрі щось відбувається не те.

Ігри розуму від Сашка спрацювали. Думаю, Усік і справді сидить у голові у Ф'юрі. Це перший момент. Другий момент у тому, що ще давно у Ф'юрі був невиразний бій з дуже дрібним Каннінгемом.

А раптом Ф'юрі, який двічі переміг страшного і величезного панчера Уайлдера, має навичку добре протидіяти ось таким суперникам - великим, сильним і б'ючим? А раптом при цьому його "ахіллесова п'ята" - це такі швидкі, маневрені та невеликі боксери, як Сашко Усик?

Тож у мене фаворит Усик. Але при цьому я не списував би Ф'юрі з рахунків. Це небезпечний бій. Відбутися може все, що завгодно», - сказав Гвоздик в інтерв'ю vRINGe.  

Очікується, що поєдинок Усика проти Ф'юрі відбудеться 18 травня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне