Едді Хірн - про поєдинок Гвоздик - Бенавідес: Це найдивніший бій, який я коли-небудь бачив

Едді Хірн - про поєдинок Гвоздик - Бенавідес: Це найдивніший бій, який я коли-небудь бачивГлава промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн поділився своїми міркуваннями про анонс поєдинку між колишнім чемпіоном світу у напівважкій вазі та другим номером рейтингу WBC українцем Олександром Гвоздиком та «тимчасовим» чемпіоном за цією ж версією у другій середній вазі американецем Девідом Бенавідесом.

За словами Хірна, він не розуміє, навіщо Бенавідесу змінювати вагову категорію заради поєдинку з Гвоздиком.

«Це найдивніший бій, який я коли-небудь бачив. Навіщо проводити цей поєдинок? Послухайте, Гвоздик - дуже добрий боєць, але що робить Бенавідес? Він піднімається у напівважку вагу? Як тільки Девід перейде до напівважкого дивізіону, він може більше не повернутися», - сказав Хірн.

Нагадаємо, що Олександр повернувся на ринг на початку минулого року, провів три бої та у всіх здобув перемоги. Бенавідес, мабуть, втомився добиватися поєдинку з абсолютним чемпіоном своєї вагової категорії мексиканцем Саулем Альваресом і вирішив рухатися далі. В останньому бою Девід впевнено пройшов чемпіона двох дивізіонів Деметріуса Андраде.

Раніше глава WBC Маурісіо Сулейман повідомив, що Гвоздик і Бенавідес поб'ються за тимчасовий титул організації в напівважкій вазі. Поєдинок має відбутися у червні. Переможець цього протистояння стане обов'язковим претендентом для безперечного чемпіона у напівважкому дивізіоні, який визначиться у бою між Дмитром Біволом та Артуром Бетербієвим.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне