Ви можете подумати, що він збожеволів: Едді Хірн заявив, що Канело готовий битися з Усиком

Ви можете подумати, що він збожеволів: Едді Хірн заявив, що Канело готовий битися з УсикомВпливовий британський промоутер Едді Хірн стверджує, що абсолютний чемпіон світу у другій середній вазі Сауль Альварес, як і раніше, замислюється про поєдинок з володарем титулів WBA/WBO/IBF у хевівайті Олександром Усиком.

«Я ніколи не сумнівався в тому, що немає жодного бійця, з яким би не бився Альварес. Я думаю, що через те, як багато Канело віддає боксу, через ризик, на який він іде, через бої , в яких бере участь, він щиро хоче, щоб інші чемпіони робили те саме і йшли тим самим шляхом.

Як на мене, бійці на кшталт Девіда Бенавідеса мають заявити про себе, щоб влаштувати бій із Канело. Сауль завжди каже: "Без проблем, без проблем". Після того як Усик побив Джошуа, я жартував з ним, а він сказав: "Без проблем, я поб'юся з Усиком".

Ви можете подумати, що він збожеволів, що в нього немає шансів, але при всій повазі Канело справді бився б з Усиком у першій важкій вазі. Він бився з Біволом у напівважкому дивізіоні. І він без проблем бився б з Бенавідесом у другій середній вазі», - сказав Хірн.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне