Колишній промоутер Ф'юрі пояснив, чому Усик виграє у Тайсона

Колишній промоутер Ф'юрі пояснив, чому Усик виграє у ТайсонаМік Хеннессі, колишній промоутер володаря пояса WBC у хевівейті Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО), пояснив, чому британець програє бій чемпіонові WBA, WBO, IBO та IBF Олександру Усику (21-0, 14 КО).

«Виграє Усик. Я вважаю, що для сучасних важковаговиків критичним фактором є боковий рух. Усик – дуже швидкий супертяж, який на підйомі. Крім того, він шульга, у нього є атлетизм, він справжній тактик. Я думаю, Усик переможе», – наводить слова Хеннессі Boxing Social.

Поєдинок Усика і Ф'юрі мав відбутися 17 лютого в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія), але 2 лютого команда Ф'юрі повідомила, що Тайсон отримав розсічення у спарингу. Новою датою для об'єднавчого бою обрано 18 травня. У разі, якщо він не відбудеться у вказану дату знову з вини Ф'юрі, на британця чекає багатомільйонний штраф.

Ф'юрі буде зобов'язаний виплатити компенсацію в розмірі 10 мільйонів доларів. На цей раз організаторам будуть не цікаві причини, з яких британець не зможе вийти на ринг. Умова в контракті чітка: якщо бій не відбудеться 18 травня з вини Тайсона, він зобов'язаний виплатити компенсацію.

Варто зазначити, що такий же пункт є й в контракті Олександра Усика. 

Рой Джонс пояснив, чому не вірить у перемогу Усіка в бою з Ф'юрі

 
За матеріалами: Sport.ua
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне