Рой Джонс пояснив, чому не вірить у перемогу Усіка в бою з Ф'юрі

Рой Джонс пояснив, чому не вірить у перемогу Усіка в бою з Ф'юріЛегенда світового боксу Рой Джонс-молодший поділився своїм прогнозом щодо майбутнього поєдинку за абсолютний титул у надважкій вазі між британцем Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та українцем Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

За словами Джонса, результат цього протистояння залежить від багатьох факторів, але загалом він схиляється на бік британського бійця.

«Мені подобаються обидва хлопці. Це важкий бій. Якщо Тайсон буде в такій же формі, як і в бою з Нганну, то Усік неодмінно переможе. Але якщо він буде голодний і добре підготовлений, то хороший великий боксер завжди переможе хорошого маленького.

Є моменти, коли розмір немає значення. Наприклад, коли ти вибуховий боксер, то для тебе не мають значення габарити твого опонента. Вибухонебезпека знищує будь-кого. Усик - хороший і сильний, але він не вибуховий», - сказав Джонс у інтерв'ю BoxingScene.

Нагадаємо, поєдинок між чемпіоном у важкій вазі за версією WBC Тайсоном Ф'юрі та володарем титулів WBA (Super), WBO, IBF, IBO і The Ring Олександром Усиком відбудеться 18 травня 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне