Чисора – про бій Джошуа vs Нганну: Для Ентоні це буде найважчий бій

Чісора – про бій Джошуа vs Нганну: Для Ентоні це буде найважчий бійКолишній претендент на титул у надважкому дивізіоні Дерек Чисора (34-13, 23 KO) розповів, що думає про майбутній поєдинок між ексчемпіоном світу у важкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Ентоні Джошуа (27-3, 24 KO) та ексчемпіоном UFC Френсісом Нганну (0-1).

«Я думаю, що на Ентоні зараз великий тиск. Він представляє всіх нас у цей момент, тим більше виходячи на бій з людиною, яка представляє інший вид спорту. До того ж згадайте, що Френсіс зміг відправити до нокдауну Тайсона. Тому зараз для Ентоні це буде найважчий бій.

У Френсіса насправді досить високий боксерський IQ плюс він хороший на контратаках. Френсіс займається боксом півтора роки. Коли ти професійний боксер, у тебе з'являються погані звички. Коли ти тільки починаєш займатися боксом та вивчати технічні аспекти, то в тебе немає шкідливих звичок. Моя думка, що це буде важкий бій для Ентоні, але чи нокаутує він його – важко сказати», - наводить слова Чисори talkSPORT.

 
За матеріалами: XSPORT
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне