Ф'юрі: Мені 35 років, у мене армія дітей, навіщо мене повинні хвилювати пояси в шафі?

Ф'юрі: Мені 35 років, у мене армія дітей, навіщо мене повинні хвилювати пояси в шафі?Британський чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) стверджує, що для нього єдиним стимулом у боксі залишається заробляння грошей. І саме з цієї причини, а не через можливість стати абсолютним чемпіоном дивізіону, він прийняв щедру пропозицію саудівців, погодившись битися з українцем Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

«Цей бій (проти Усика) для мене не важливіший за будь-який інший бій, який у мене був раніше. Для мене, принаймні. Для нього це може означати щось більш особливе, я не знаю. Я ніколи не говорив з ним про це, - зазначив Ф'юрі. — Я просто говорю як є. Правда в тому, що мене це хвилює і приваблює через суму грошей, яку мені платять, а не через пояси, які стоять на кону. Якщо в тебе колись буде час зайти в Моркам, коли проїжджатимеш повз, заглянь у мою вітальню, і я покажу тобі 26-27 поясів, які навіть не бачать денного світла».

«Коли ти молодий і ще нічого не вигравав, і тут уперше завойовуєш титул Центрального регіону, або титул Англії, або титул Ірландії — тобі це межа мрій. Вау. Але мені 35 років, у мене армія дітей, я побував у пеклі та повернувся. З чого мене повинні продовжувати хвилювати пояси в шафі?» - риторично цікавиться Тайсон.

«Це як десять разів зійти на Еверест, – порівнює британець. — Вперше було б чудово, але коли ти робиш це багато разів… Хіба це вже має значення? Це професійний бокс. Якби не йшлося про заробляння грошей, якнайбільшої їхньої кількості… Ми боксери-професіонали. Ми бійці. І в нас дуже мало часу, щоб заробити якнайбільше грошей».

Нагадаємо, поєдинок Усик-Ф'юрі заплановано на 17 лютого в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).


Усик розказав, чому він більш мотивований, ніж Ф'юрі

 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне