Тайсон Ф’юрі - про те, чи кращий Усик за Уайлдера: Дізнаємося це 17 лютого

Тайсон Ф’юрі - про те, чи кращий Усик за Уайлдера: Дізнаємося це 17 лютогоЧемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) відповів на питання, чи кращий чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF Олександр Усик (21-0, 14 КО) за Деонтея Уайлдера (43-3-1, 42 КО).

- Ви колись билися з другим найкращим надважковаговиком у світі Деонтеєм Уайлдером, чи ви вважаєте, що Олександр Усик є другим?
- Я не знаю, ми дізнаємося це 17 лютого. Було кілька хороших боїв три роки тому. Один був два роки тому, а інший три роки тому. Отже, це були хороші бої. Зараз це в минулому, про це більше ніхто не думає.

Людей хвилює лише те, що буде. Їм байдуже, що було вчора, їм байдуже, що сталося минулого тижня. Нікого це не хвилює. Людей хвилює лише те, що буде. Коли я буду битися з Усиком, вони будуть думати про цей бій протягом двох хвилин. А потім вони з нетерпінням чекатимуть чогось іншого.

Пак’яо і Мейвезер, коли вони будуть битися? Вони дійсно билися, я навіть не знаю, чи хтось про це знає. Нікого не хвилює бій, коли все закінчилось», - сказав Ф’юрі.

Бій Усик – Ф’юрі відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Нагадаємо, Тайсон три рази бився з Уайлдером: перший бій закінчився внічию, у другому і третьому він переміг.

 
За матеріалами: Tribuna.com
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне