Сергій Дерев'янченко націлився на реванш із Хайме Мунгією

Сергій Дерев'янченко націлився на реванш із Хайме МунгієюБагаторазовий претендент на чемпіонський титул у середній вазі українець Сергій Дерев'янченко відреагував, що його поєдинок із мексиканцем Хайме Мунгією було визнано «Боєм року» кількома авторитетними виданнями.

«Я дуже вдячний людям, які вважають наше протистояння «Боєм року». Приголомшливе почуття стати частиною такого шоу. У цьому полягає суть боксу. Ось чому люди займаються боксом. 

Я щасливий, що дарую людям радість. Я завжди виходжу на ринг, аби порадувати фанатів. Я ціную всіх, хто мене підтримує», - сказав Деревянченко.

Також Сергій зізнався, що не проти провести реванш із Хайме. 

«Я 100 відсотків хочу цього. Я бажаю реванш. Не знаю, чи Хайме поділяє цю точку зору, але сподіваюся, що ми ще раз поб'ємося», - сказав Деревянченко.

Нагадаємо, Сергій Дерев'янченко зазнав поразки від мексиканця Хайме Мунгії у поєдинку за пояс WBC Silver у другій середній ваговій категорії. Поєдинок відбувся в 11 червня 2023 року на Toyota Arena у місті Онтаріо (штат Каліфорнія, США). У підсумку 37-річний українець програв одноголосним суддівським рішенням.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне