Чи зустрінеться Джошуа з переможцем бою Ф'юрі – Усік? Відповідає президент WBC

Чи зустрінеться Джошуа з переможцем бою Ф'юрі – Усік? Відповідає президент WBCПрезидент WBC Маурісіо Сулейман розповів, чи отримає британець Ентоні Джошуа бій за безперечний титул у надважкій вазі після перемоги над камерунським бійцем ММА Френсісом Нганну.

За словами Сулеймана, «Ей Джей» займе перший рядок рейтингу у разі перемоги над Нганну, але поєдинок проти абсолютного чемпіона доведеться почекати, оскільки їхня організація вже санкціонувала матч-реванш між британцем Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком.

«Ентоні Джошуа потрапив у рейтинги WBC відразу після свого дебюту як професіонал. Минуло трохи часу, як він увійшов до п'ятірки найкращих. Джошуа отримав можливість поборотися за титул, коли займав другий рядок. У тому випадку це був пояс IBF.

У нього чудова кар'єра і якщо він переможе Френсіса Нганну, то займе перше місце в рейтингу за версією WBC. Френсіс Нганну знаходиться на десятому місці, тож для переможця відчиняться двері з великими можливостями. Подивимося, що станеться, бо ще багато поєдинків має відбутися, перш ніж ухвалити остаточне рішення.

Можу сказати одне, що ми вже санкціонували матч-реванш між Ф'юрі та Усиком. Ми отримали запит і вже погодились. Якщо промоутери змінять свій запит, то ми обов'язково розглянемо наступного претендента на титул», - сказав Сулейман.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне