Бетербієв звинуватив Усіка у відмові від бою з ним: У мене совість чиста

Бетербієв звинуватив Усіка у відмові від бою з ним: У мене совість чистаЧемпіон світу за версіями WBC, WBO та IBF у напівважкій вазі Артур Бетербієв стверджує, що Олександр Усик відмовився від бою з ним, коли володів усіма титулами у крузервейті.

«Я сказав своїм менеджерам, щоб вони зробили пропозицію Едді Хірну: якщо він протягом року дає мені бій за звання абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі з Усиком, то я не дивлюся на деталі контракту та йду з ним. Навіть у Хірна був трохи гірший контракт, і то я сказав, що йду з ним.

Вони промовчали. Вони стовідсотково сказали про це команді Усика. Вони не афішували це. Чому? Вони ж не казатимуть, що відмовилися битися з хлопцем, який важить на 10 кілограмів менше.

Тому в мене совість чиста. Я йому запропонував, коли я був чемпіоном світу за однією версією, а він – абсолютним чемпіоном. Для мене це насамперед була спортивна складова. Так, там була можливість одразу стати абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі. Я цілком серйозно хотів цей бій», - сказав Бетербієв на підкасті Асланбека Бадаєва.


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне