Артур Бетербієв: Мене запарили питати про цього Усіка

Артур Бетербиев: Меня запарили спрашивать про этого УсикаВласник титулів WBC, WBO та IBF у напівважкій вазі Артур Бетербієв заявив, що вже втомився від журналістів, які постійно запитують його про бій проти лідера хевівету Олександра Усика.

«Я не говорив про Усіка. Вони просто запарили питати мене про цього Усика, - сказав Бетербієв в інтерв'ю YouTube-каналу Огляд Press. - Я просто згадав те, що коли став чемпіоном за версією IBF, а він уже був абсолютним чемпіоном у першій важкій вазі, я вів переговори з американською компанією Top Rank та англійською компанією Едді Хірна Matchroom Boxing. На той момент Усик працював із Хірном. Я сказав англійському промоутеру, що йду з ним, якщо він дасть мені бій за абсолютного чемпіона у першій важкій вазі. Вони взяли кілька тижнів, але промовчали, не відповіли.

Звичайно, мені цікаво вийти в ринг проти Усика, бо маємо передісторію. Ми вже зустрічалися на Олімпійських іграх, на чемпіонатах світу. Тричі зустрічалися – двічі йому віддали перемогу і одного разу я виграв.

Я хотів би з ним поквитатися. Це суто спортивний інтерес, добрий шанс для мене одразу стати абсолютним чемпіоном. Я не кажу, що виграв би цей бій, але це був суто спортивний інтерес».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне