Едді Хірн оцінив шанси Бівола у бою з Бетербієвим

Едді Хірн оцінив шанси Бівола у бою з БетербієвимВідомий британський промоутер Едді Хірн заявив, що не бачить фаворита в бою чемпіона світу за версією WBA у напівважкій вазі Дмитра Бівола проти володаря титулів WBC, WBO та IBF Артура Бетербієва після перемоги останнього над Каллумом Смітом.

«Я завжди підтримую наших бійців. Я вірив, що Каллум Сміт сьогодні переможе. Я вірю, що Бівол поб'є Бетербієва, але це реально бій, у якому шанси 50 на 50.

У Дмитра видатна рухливість. Я думаю, що Бетербієв дуже постраждає через неї, але тобі потрібна сила, щоб потрясти його. А якщо ти цього не зробиш, то твої рухи мають бути настільки хорошими та точними, щоб витримати 12 раундів побиття. Навіть якщо Бетербієв не б'є чисто, він все одно завдає шкоди.

Ви бачили, що у Бетербієва феноменальна міць: навіть легкі торкання позбавляють тебе рівноваги. Я думаю, що Каллум Сміт провів надто багато часу біля канатів. Бівол не стоятиме там. Має гарні ноги. Це чудовий бій, один із найкращих у боксі. Я сподіваюся, що ми його влаштуємо», - сказав Хірн в інтерв'ю YouTube каналу Boxing Social.

Нагадаємо, сьогодні Бетербієв переміг Сміта технічним нокаутом у сьомому раунді.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне