Роберт Гарсія: Не здивуюся, якщо Джошуа поб'є Усика у третьому поєдинку

Роберт Гарсія: Не здивуюся, якщо Джошуа поб'є Усика у третьому поєдинкуВідомий американський тренер Роберт Гарсія впевнений, що його колишній підопічний, екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО) рухається в правильному напрямку і зміг повернути собі впевненість завдяки виходам у ринг, що почастішали.

Нагадаємо, що протягом 2023 року Джошуа провів три поєдинки, по черзі перемігши Джермейна Франкліна, Роберта Хеленіуса та Отто Валліна, тим самим закривши два поспіль поразки від українця Олександра Усика. Наставник припустив, що в такому ментальному стані Ентоні під силу перемогти Усіка, якщо вони зустрінуться знову.

«Він (Джошуа) другий найбільш талановитий боєць у суперважкому дивізіоні, з величезним потенціалом та чудовими даними, але йому була потрібна впевненість. І я думаю, що останній бій (проти Отто Валліна) показав йому, що він рухається у правильному напрямку. 

Навіть незважаючи на поразки від Усіка, він повинен думати, що він найкращий, враховуючи те, як він бився. І я не здивуюся, якщо Джошуа поб'є Усика у третьому поєдинку, тому що він реально добре виглядав (у бою з Валліном)», - заявив Гарсія.


 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне