Тедді Атлас: Канело и Джошуа — два самых переоценённых бойца в боксе

Тедді Атлас: Канело и Джошуа — два самых переоценённых бойца в боксеЕпатажний оглядач боксу та екс-тренер Тедді Атлас вважає суперзіркових супертяжа Ентоні Джошуа (25-3, 22 КО) з Британії та суперсередньоваговика Сауля Канело Альвареса (58-2-2, 39 КО) з Мексики найпереоціненішими боксерами у світі.

«Вважаю, що з Джошуа така сама проблема, як і з Канело, — каже Атлас. - Він переоцінений. Мабуть, саме через це у нас від нього надто великі очікування. І я зараз не говорю про вболівальників. На те вони і вболівальники, щоб говорити про бійців більше, ніж вони на те заслуговують. Тому аргументи про те, що Ентоні добре продається в Британії, не береться до уваги».

На думку Атласа, «Джошуа поставили на вершину п'єдесталу, але кого він побив? Чарльза Мартіна, щоб відібрати в нього титул. Потім його ледь не добив 42-річний Володимир Кличко. А його захисти?.. Чого варті перемоги над бійцями на зразок Домінік Бризил? Бійцем, якого Уайлдер вирубав у стартовому раунді. Те саме стосується Еріка Молини та Карлоса Такама...»

Так Атлас відреагував на не найяскравіший камбек-перформанс Джошуа, який закрив дві поспіль поразки українцю Олександру Усику перемогою за очками над американцем Джермейном Франкліном.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне