Тренер Уайлдера пояснив, де криється проблема Джошуа

Тренер Уайлдера пояснив, де криється проблема ДжошуаМалік Скотт, тренер екс-чемпіона WBC у суперважкій вазі Деонтея Уайлдера, вважає, що зірковий британець Ентоні Джошуа (25-3, 22 KO) став сам не свій після нищівної поразки від Енді Руїса у 2019 році.

Нагадаємо, минулого уїк-енду Джошуа виграв за очками у американця Джермейна Франкліна, після чого кинув виклик непереможеному співвітчизнику Тайсону Ф'юрі.

«Він справляє враження трохи боязкого і невпевненого в собі бійця, - сказав Скотт в інтерв'ю Boxing King Media. - І він такий рівно з того часу, як побився з Енді Руїсом. Навіть коли він бився проти Кубрата Пулєва і проводив реванш з Руїсом – до речі, на мою думку, то були його найкращі бої, – він все одно був дуже обережний з погляду тактики та захисту».

«Він став надто багато думати в рингу, коли програв Руїсу, і для такого габаритного і фізично сильного бійця, який вселяє загрозу одним своїм виглядом, - це не добре. Ей Джей не найвправніший хлопець, але в нього дуже потужний удар. При цьому він швидкий. Насправді він відомий як один з небагатьох суперважкоатлетів, хто вміє чудово працювати серіями».

«Але чому він так погано комбінував удари в останніх трьох-чотирьох боях проти дрібніших опонентів? У нього немає жодних проблем із формою чи підготовкою. Думаю, його головна проблема у голові».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне