Малік Скотт пояснив, чому Руїс не завдасть проблем Уайлдеру

Малік Скотт пояснив, чому Руїс не завдасть проблем Уайлдеру

Фото Mikey Williams-Ryan Hafey/ BoxingScene

Малік Скотт, тренер екс-чемпіона світу в суперважкій вазі Деонтея Уайлдера, впевнений, що його підопічний не зазнає проблем у поєдинку з Енді Руїсом через його манеру ведення бою.

«Енді Руїс ніби створений для Деонтея Уайлдера, і я розповім вам чому, - сказав Скотт в інтерв'ю сайту GiveMeSport. - Справа в тому, що Руїс любить рубатися. Історія показує, що якщо ти стоїш перед Деонтеєм, то опинишся вражений. Ми поважаємо Енді, але він не становить для нас ніякої небезпеки.

Якщо Руїс стане наступним суперником, то так і бути. Тепер Деонтей – інший звір, іншої породи. Він навчився спрямовувати свою енергію у позитивне русло. Дисциплінований Деонтей – проблема для будь-кого. Ніхто не може впоратися з його міццю. Він найважче б'є серед супертяжів, яких ми коли-небудь бачили, і крапка.

Ми працюємо над деякими речами, вигадуємо стратегію. Ми знаємо, що нам треба робити. Ми розуміємо, що Енді має проблеми з дисциплінованими бійцями. Ти не можеш дозволити собі це з Деонтеєм. Ми знаємо, що Руїс, будучи меншим, спробує скоротити дистанцію. Коли він зблизиться, ми спіймаємо його та змусимо заплатити за це».



 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне