Де Ла Хойя розповів, що потрібно Руїсу, щоб нокаутувати Уайлдера

Де Ла Хойя розповів, що потрібно Руїсу, щоб нокаутувати УайлдераГлава промоутерської компанії Golden Boy Promotions Оскар Де Ла Хойя вірить, що екс-чемпіон світу в надважкій вазі Енді Руїс може нокаутувати Деонтея Уайлдера, якщо впіймає його акцентованим ударом.

«Це добрий бій. Я люблю Деонтея. Він одноударний рубака, який може нокаутувати тебе будь-якою рукою. Але Руїс - це боєць, який дивиться на нього і думає: Ні, ти мене не поб'єш. А що робить Енді? Він перемагає найкращих. Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, і це було найбільшим шоком століття. Я думаю, що Енді Руїс може зробити те саме з Деонтеєм Уайлдером, якщо зловить його.

Деонтей відрізняється від Джошуа. Він розумніший, палкіший боєць. Деонтей розумніший за Джошуа. Він може використати дистанцію. Має потужний джеб, сильна права рука. Мене турбує лише щелепа Уайлдера. Тож якщо Руїс упіймає його, то згасить світло. Усі це знають, але Енді треба його підловити. Я вважаю, що це буде добрий поєдинок», - сказав Де Ла Хойя.

Нагадаємо, що WBC призначив фінальний елімінатор між Уайлдером і Руїсом, але поки що боксери не домовилися про поєдинок.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне