Екс-тренер Руїса назвав головну помилку Джошуа перед реваншем із Усиком

Екс-тренер Руїса назвав головну помилку Джошуа перед реваншем із УсикомМенні Роблес, колишній тренер екс-чемпіона світу в надважкій вазі Енді Руїса, вважає, що британець Ентоні Джошуа зробив помилку, коли погодився на негайний матч-реванш з українцем Олександром Усиком.

За словами Роблеса, «Ей Джей» мав дати більше часу Роберту Гарсії, тренеру, який готував його до цього поєдинку, перед тим, як ще раз вийти у ринг із Усіком.

«Тоді Ентоні працював з Робертом, але Гарсії було важко навчити Джошуа протистояти одному з найкращих бійців суперважкого дивізіону. Тож їм обом довелося нелегко. Було б непогано, якби Роберт отримав трохи більше часу, щоби попрацювати з Джошуа. Потрібно було провести підготовчий бій, а може навіть кілька перед реваншем з Усиком. Гарсія не отримав цього часу. У нього не було варіанту, окрім як підготувати бійця до поєдинку з Усіком, майстерним бійцем-техніком», - сказав Роблес.

Нагадаємо, що Усік та Джошуа провели реванш у серпні минулого року і перемогу роздільним рішенням суддів здобув українець.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне