Флойд Мейвезер висловився про реванш із Пакьяо після виклику від Менні

Флойд Мейвезер висловився про реванш із Пакьяо після виклику від МенніЕкс-чемпіон світу Флойд Мейвезер дав зрозуміти, що не має наміру ще раз битися з Менні Пак'яо, який кинув виклик восени минулого року.

«У нас була можливість побитися, коли це справді мало значення – за всі лаври. Я зміг вийти і згенерувати шалені гроші. Ми мали шанс поборотися, і ви знаєте рез льтат. Я зосереджений на суботу. Я тут, щоб розважати людей та Велику Британію.  

Я бажаю Менні Пакьяо бути найкращим у тому, що він робить. Ці виставкові бої мотивують мене підтримувати форму. Я регулярно ходжу до боксерської зали і допомагаю молодим бійцям, даю їм підказки. Я допомагаю їм стати наступним Флойдом Мейвезером, наступним Менні Пакьяо.  

Я дивлюся на молоді таланти і підштовхую їх стати великими. Якби я прийняв жорстку шкоду, то більше б не міг цього робити. Моя кар'єра була чудовою завдяки моєму захисту. Мої здібності є дуже важливими для мене. Я пішов із боксу, а не дозволив боксу закінчити мою кар'єру», - сказав Мейвезер.

25 лютого на O2 Arena у Лондоні Мейвезер проведе виставковий бій. Іменитий американський ветеран розділить ринг з екс-бійцем ММА і телезіркою Аароном Чалмерсом на прізвисько «Джокер».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне