Джошуа кинув виклик Ф'юрі після перемоги над Франкліном: Ми не стаємо молодшими

Джошуа кинув виклик Ф'юрі після перемоги над Франкліном: Ми не стаємо молодшимиЕкс-об'єднаний чемпіон хевівейту з Британії Ентоні Джошуа (25-3, 22 KO) закрив серію з двох поспіль поразок завдяки перемозі над американцем Джермейном Франкліном (21-2, 14 КО).

Бій тривав усі 12 раундів та завершився на користь Ей Джея одноголосним рішенням суддів. Відразу після оголошення результату Джошуа дав інтерв'ю, в якому подякував присутнім та кинув виклик чемпіону WBC Тайсону Ф'юрі.

«Я намагаюся заради фанатів, і мені добре відомо, кого вони хочуть бачити моїм наступним суперником, – сказав Ей Джей, після чого звернувся до глядачів: – З ким ви хочете, щоб я побився?! Ви сказали Ф'юрі, так?!

Для мене було б величезною честю воювати за титул чемпіона світу за версією WBC. Я стою прямо тут і говорю з гордістю - це була б честь для мене.

Тайсоне, де б ти не був, якщо ти слухаєш: ти знаєш мій менеджмент, ти знайомий з моїм промоутером, і у нас уже був діалог, - тож давай продовжимо. Сподіваюся, ми зможемо зробити це раніше ніж пізніше. Адже ми не молодшаємо».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне