Промоутер Дюбуа розповів, коли Даніель буде готовий битися з Усиком

Промоутер Дюбуа розповів, коли Даніель буде готовий битися з УсикомФренк Уоррен, промоутер обов'язкового претендента на титул WBA у надважкій вазі Даніеля Дюбуа, запевнив, що наприкінці червня його боксер уже буде готовий розділити ринг із об'єднаним чемпіоном світу Олександром Усиком.

«На першому тижні січня Дюбуа мав операцію, але йому вже дозволили повернутися до тренувань. Він не може побитися завтра чи наступного місяця, бо йому, природно, треба набрати форму. Але Даніель буде готовий виступити наприкінці червня чи в липні.

Якщо ми не зможемо домовитися, то буде призначено промоутерські торги. Тож бій відбудеться, і це добре, оскільки після цього припиниться весь цей нонсенс. Цей поєдинок має відбутися. Якщо нам доведеться йти на промоутерські торги, ми це зробимо.

Якщо команда Усика не погодиться, то бій піде на торги. У будь-якому разі Даніель зустрінеться з Усіком. Олександру доведеться здійснити захист, і Даніель його поб'є. Це гучна заява, але я вірю, що він може це зробити і зробить», - сказав Уоррен.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне