Промоутер Ф'юрі розповів, з ким поб'ється Усик у разі зриву бою з Тайсоном

Промоутер Фьюри рассказал, с кем подерется Усик в случае срыва боя с ТайсономФренк Уоррен, співпромоутер чемпіона світу за версією WBC у суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі, повідомив, що якщо «Циганський король» не домовиться про поєдинок з володарем титулів WBO, WBA та IBF Олександром Усиком, то тоді українець проведе обов'язковий захист поясу WBA.

«Кілька днів тому я розмовляв із Дюбуа. Він добре почувається і повернувся до тренувань. Оскільки наближаються бої Тайсона Ф'юрі та Джо Джойса, у нас, мабуть, немає дати для Даніеля до середини чи кінця травня. Все залежить від того, що станеться з боєм Усик – Ф'юрі. Якщо ми не зможемо влаштувати його 29 квітня, тоді Дюбуа поб'ється з Олександром.

Переговори про бій з Усіком вийшли дуже затяжними, і це розчаровує. Досі є кілька проблем, які потрібно вирішити. Якщо бій відбудеться, це відбудеться 29 квітня. Але нам треба почекати, а там побачимо. Тайсон поб'ється цього дня, і я сподіваюся, що нам не доведеться йти шляхом пошуку для нього іншого суперника», - сказав Уоррен сайту Express.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне