Промоутер Ф'юрі про переговори з Усиком: У нас є дедлайн

Промоутер Ф'юрі розповів про переговори з Усиком: У нас є дедлайнФренк Уоррен, співпромоутер чемпіона WBC у суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі, повідомив, що команда британця продовжує переговори про поєдинок з володарем титулів WBO, WBA та IBF Олександром Усиком.

«Ми все ще продовжуємо обговорення. Декілька нюансів ми вже залишили позаду і просто повільно, але, сподіваюся, впевнено просуваємося вперед, - сказав Уоррен в інтерв'ю YouTube каналу iFL TV. - Я сподіваюся, що ми організуємо цей поєдинок. Поки що ми не домовились.  

Ми всі працюємо над тим, щоб улаштувати цей бій. Я не вдаватимуся до деталей. Як я говорив раніше, є кілька речей, з якими треба розібратися. І люди, які спекулюють на цю тему, не почують від мене про що саме йдеться.

Ми дуже старанно працюємо, щоби організувати цей бій. Я продовжую говорити про те, що ви дізнаєтеся про все в найближчі кілька днів.

У нас є дедлайн – 29 квітня. У цей день Тайсон хоче побитися. Я сподіваюся, що він зможе виступити 29 квітня. Ми працюємо над цим і всі хочемо, щоб його суперником був Усик».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне