Усик: Я зрозумів, що бою не буде, коли Ф'юрі сказав про 70 на 30

Усик:  Я зрозумів, що бою не буде, коли Ф'юрі сказав про 70 на 30Володар титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик розповів, що втратив надію на бій із чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі, коли той зажадав 70 відсотків від загального призового фонду. Про це Усік розповів в інтерв'ю YouTube-каналу «Київський торт».

Олександр Усик: «Я зрозумів, що бою не буде, коли Тайсон Ф'юрі сказав про 70 на 30. Вся моя команда, яка зі мною працює, каже: "Слухай, це крейзі мен". Я буквально наступного дня говорю: "Я згоден". Ну все типу: "Ого!"

Я говорю, що тут не в грошах справа, а в поєдинку. Справа в абсолюті, чого багато хто чекає. Гроші - це добре, це додатково для моєї родини, і за ці гроші я міг би допомогти тим, хто цього потребує, але тут саме поєдинок, тут масштаб бою - абсолюту в суперважкій ваговій категорії не було вже багато десятиліть.

Він думав, що я не погоджуся, що скажу "ні". Я погодився на ці умови, потім він сказав про реванш, хоч його команда вписувала реванш, а не моя. Потім, вже коли я і на це погодився, ми написали: "Окей, давай тоді наступний поєдинок 70 на 30 на нашу користь. Вони сказали: "Ви взагалі знахабніли?" Я розумів, що це вже гра від Тайсона Фьюрі».

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне