Батько Тайсона Фьюрі - Усику: Візьми 30 відсотків гонорару і давай влаштуємо бій

Батько Тайсона Фьюрі - Усику: Візьми 30 відсотків гонорару і давай влаштуємо бійДжон Ф'юрі, батько чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, закликав володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика погодитися на 30 відсотків від загального призового фонду поєдинку з його сином.

«Оскільки Тайсон – великий чемпіон, то розподіл гонорару має бути 60 на 40. Але є ще один сценарій: візьми 30 відсотків, а якщо ти переможеш Тайсона, то отримаєш 40 відсотків. Це справедливо, чи не так? Зрештою, ким був Олександр Усік, доки з ним не побився Джошуа? Ніхто його не знав. Він не міг зібрати "Манчестер Арену".

Тайсон приваблює величезну аудиторію, він уже збирав багато глядачів. Тайсон – сторона "А". Вусик повинен прагнути побитися з Тайсоном. Він має титули, які належали Тайсону. У Тайсона в туалеті повно цих поясів. Візьми 30 відсотків і давай влаштуємо бій. Якщо ти переможеш Тайсона, то отримаєш 40 відсотків. Впишіть це в контракт і на цьому все. Тайсон все одно переможе», - сказав Ф'юрі-старший в інтерв'ю YouTube-каналу ID Boxing.


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне