Батько Тайсона Ф'юрі - про проблеми у переговорах з Усиком: Справа не в грошах

Батько Тайсона Ф'юрі - про проблеми у переговорах з Усиком: Справа взагалі не в грошахДжон Фьюрі, батько чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, запевнив, що готовий особисто взяти участь у переговорах щодо уніфікації сина з володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком.

«Справа взагалі не в грошах, а в принципах, - сказав Ф'юрі-старший в інтерв'ю YouTube-каналу Behind The Gloves. - Тайсон - сторона "А", велика шишка. Усик без Тайсона не здатний зібрати арену O2. Зрештою, коли Тайсон тільки-но починав, коли викликав на бій Володимира Кличка, йому платили зовсім мало. Тепер Тайсон заслуговує бути стороною "А". Тому чудово до нього належате. Сприймайте його як великого чемпіона, яким він є.

Якщо справа в грошах, то ніхто в світі не домовляється краще за мене. Зрештою, я сам укладу угоду. Якщо вони не можуть цього зробити, дозвольте це зробити Джону Ф'юрі.

Я не знаю, де відбудеться бій. Не буду нічого коментуватиму з цього приводу, тому що ми далекі від цього поєдинку. Ймовірно, це другий бій Ф'юрі – Джошуа, поєдинок якого ніколи не відбудеться, оскільки люди не ставляться до інших людей так, як мають. Але в будь-якому випадку, якщо ви не можете домовитися, дозвольте Джону Фьюрі зробити це. Я укладу угоду, тому що я ділок».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне