Промоутер Усика назвав головну проблему на шляху до організації бою з Дюбуа

Промоутер Усика назвав головну проблему на шляху до організації бою з ДюбуаОлександр Красюк, промоутер володаря титулів WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, повідомив, що організація бою проти обов'язкового претендента на пояс WBA Даніеля Дюбуа залежить від того, чи зможе британець відновитися після травми ноги, отриманої у його останньому поєдинку.

«Проблема, яку ми зараз намагаємось вирішити, є дуже важливою для нас. Це стан здоров'я Дюбуа. Ми всі бачили, яку травму він отримав у своєму останньому поєдинку із Кевіном Лереною. Ми вважає, що цей бій завдав певної шкоди його здоров'ю. Він має повністю відновитися, перш ніж розпочинати нову підготовку.

Наш найбільший ризик і загроза, якої ми хочемо уникнути, полягає в тому, що коли ми домовимося про бій, призначимо дату і почнемо просування, Даніель чинитиме тиск у залі, і травма раптово повернеться. Це поставило б вечір боксу під загрозу і призвело б до його скасування. Ми хочемо уникнути цього, оскільки два скасування поспіль – це погано для Усіка», – сказав Красюк в інтерв'ю talkSPORT.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне